el Viajero Griego

elgriegonet

🇬🇷  🇪🇸

ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ;

Κάνε αυτό που ονειρέυεσαι αναπτύσσοντας οικονομική ευφυΐα σε μόλις 11 εβδομάδες!

Η έκτη μου αίσθηση λέει ότι ίσως...

number-1.png

Σου λείπουν τα κατάλληλα εργαλεία για να δημιουργήσεις πρόσθετα έσοδα online.

number-2.png

Είσαι δυσαρεστημένος με τη δουλειά σου. Με το ζόρι βγαίνει ο μήνας - μια ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ.

number-3.png

Θα ήθελες να κάνεις το επόμενο σου βήμα χωρίς να επιρεάστούν τα έσοδά σου.

number-4.png

Θέλεις ένα μέλλον με προοπτικές που σε ενθουσιάζουν.

number-5.png

Δεν θέλεις να είσαι "ένας ακόμη αριθμός" για τη δουλειά σου.

Σε συνοδεύω ώστε να πετύχεις την οικονομική σου ελευθερία!

Γειά σου! Είμαι ο Γεώργιος Χαλάτσας ! Αλλά οι φίλοι μου με λένε “el Griego”!

Πια είμαι ψηφιακός νομάδας, χαρούμενος και περήφανα gay! Πέντε χρόνια pπριν, ένιωθα ακριβώς όπως εσύ. Σήμερα επιτρέπω στον εαυτό μου να επιλέξει τη ζωή που θέλω χάρη στο ότι έχω πετύχει την οικονομική μου ελευθερία. Θέλω να το πετύχεις κι εσύ. Βλέπεις τον εαυτό σου να ζεις αυτό που θέλεις;

Θέλω να σας πω την ιστορία μου, γιατί σίγουρα έχουμε πολλά κοινά σημεία. Οι πιο σκοτεινές στιγμές με ώθησαν εδώ, αλλά έπρεπε να ξεπεράσω κάθε μία.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα, γι’ αυτό και το «El Griego». Είχα αυτό που λένε «κανονική ζωή», δουλειά πλήρους απασχόλησης που ήταν αρκετή για να ζήσω από μέρα σε μέρα , περίμενα κάθε τέλος του μήνα για να επαναλάβω τον ίδιο κύκλο και ούτω καθεξής…

Όταν έσκασε η κρίση του 2008 μπόρεσα να κρατήσω τη δουλειά μου, αλλά μου μείωσαν τον μισθό, έπρεπε να δουλέψω το ίδιο για να λάβω λιγότερα. Πέρασαν δέκα χρόνια και η ζωή έμεινε ίδια… Σου θυμίζει κάτι αυτό;

Κλείνοντας τα 31 και με μισθό 720 ευρώ, δεν ήξερα τι ήταν αποταμίευση , ονειρευόμουν ταξίδια, ζήλευα όσους ζούσαν ταξιδεύοντας διαρκώς, φυσικά αυτό μου φαινόταν σαν ένα τρελό όνειρο που δεν θα μπορούσα να το πραγματοποιήσω ποτέ. Για το καλό μου, προτίμησα να μην το σκέφτομαι.

Εκείνο το διάστημα όχι μόνο έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να τα βγάλω πέρα, αλλά έμεινα στην ντουλάπα για να μην επηρεάσει ο πραγματικός μου εαυτός τη δουλειά μου. Το 2017 ο σύντροφός μου με χώρισε μετά από 8,5 χρόνια μαζί… Αυτό με διέλυσε… Επηρέασε ακόμα και την υγεία μου. Ήταν πολύ δυνατό για μένα! Αλλά ξέρεις τι; Κάτι άλλαξε εκείνη τη στιγμή!

Άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί στη ζωή μου τα τελευταία 11 χρόνια. Έντρομμος σσυνειδητοποίησα ότι πέταξα τα καλύτερά μου χρόνια! Ήμουν πραγματικά χαρούμενος; Λοιπόν όχι! Δεν ήθελα να φανταστώ τη ζωή μου έτσι μέχρι να να πάρω σύνταξη ή μέχρι να πεθάνω. ΟΧΙ! 

Και το 2018 μετανάστευσα στην Ισπανία αναζητώντας κάτι καλύτερο. Χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, χωρίς να έχω δουλειά, έχοντας πληρώσει μόνο το ενοίκιο του σπιτιού μου με όλες μου τις οικονομίες, αλλά πιστεύοντας στον εαυτό μου, ξεκίνησα από το μηδέν σε μια νέα χώρα.

Έμαθα τη γλώσσα, αφού δεν είχα εναλλακτική. Σε 3 μήνες βρήκα μια καλή δουλειά που με πλήρωνε κατά μέσο όρο 1.800€/μήνα. Ξύπνησε η αυτοπεποίθηση μου! Άρχισα να ταξιδεύω πολύ και βίωσα τι σημαίνει να αποφασίζω ανάλογα με το ποιος πραγματικά είμαι και τι μου αρέσει! Και κατάλαβα ότι έτσι πρέπει να είναι πάντα. Ένιωσα πραγματικά ευτυχισμένος, για πρώτη φορά στη ζωή μου

Λίγο αργότερα εκπαιδεύτηκα στα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις , ανέλαβα τον έλεγχο των χρημάτων μου, άρχισα να παράγω εισόδημα online για να εκπληρώσω το όνειρό μου να ζήσω ταξιδεύοντας και θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σου για να το πετύχεις κι εσύ. Σήμερα συνεχίζω να εξασκώ αυτά που έχω μάθει και βρίσκω τον εαυτό μου να εκπληρώνει το όνειρό μου να ζω ταξιδεύοντας και να εργάζομαι από όπου κι αν βρίσκομαι. Ως LGBTIQ άτομο, γνωρίζω επίσης ότι η οικονομική μου ελευθερία μου έδωσε την ικανοποίηση να είμαι ο εαυτός μου περισσότερο από ποτέ . Τι σε εμποδίζει να το πετύχεις;

Καλά τα λές Γιώργο...
Εγώ πώς καταφέρνω να βγάλω περισσότερα χρήματα;

Ο σκοπός μου είναι να σου δώσω τα εργαλεία για να αναπτύξεις την οικονομική σου ευφυΐα, επιτρέποντάς σου να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να λες « Ναι αλλά δεν έχω τα λεφτά για να… » .

Όλα όσα μπορώ να μοιραστώ μαζί σου σήμερα απορρέουν ζώντας βασιζόμενος σε 5 θεμελιώδεις αξίες:

number-1.png

ΕΥΤΥΧΙΑ

Τίποτα καλύτερο από το να είσαι χαρούμενος. Νιώθεις ότι σου λείπει κάτι για να νιώσεις ευτυχισμένος; «Αν αναζητάς διαφορετικά αποτελέσματα, μην κάνεις πάντα το ίδιο» (Al. Einstein)

number-2.png

ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

Θα έχεις πάντα κάποιον που θα σου λέει ότι «δεν μπορείς» μέχρι να σε δει να το πετυχαίνεις.
«Το πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι ότι οι ανόητοι είναι ασφαλείς και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες» (B.Russel)

number-3.png

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Τις μεγάλες περιουσίες τις δημιουργούν εκείνοι που έχουν τον έλεγχο των χρημάτων τους. Εξαιρετικά αποτελέσματα επιτυγχάνεις κάνοντας μη κοινότυπα πράγματα που δε κάνουν οι υπόλοιποι.

number-4.png

ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Οι καλύτερες σου επενδύσεις είναι αυτές που μεταμορφώνουν την αισιοδοξία σε ρεαλισμό. «Δεν μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα, αλλά στην αναζήτηση να γινόμαστε καλύτεροι» (Αριστοτέλης)

number-5.png

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Το να αποφασίζεις είναι πράξη ελευθερίας. Νομίζω ότι το να καθορίσεις πού, πότε και πόσο εργάζεσαι είναι αναγκαιότητα, όπως και ο ελεύθερος χρόνος σου.

Μπορώ να σου πω ότι με κάθε ταξίδι καταρρίπτω τις προκαταλείψεις μου, αναπτύσσω την ενσυναίσθηση και την ευτυχία μου. Γι' αυτό λέω ότι η οικονομική ευφυΐα είναι ένα κλειδί που ανοίγει όχι μόνο τις πόρτες του κόσμου, αλλά και αυτές του δικού σου μυαλού και πνεύματος.

Πιστεύω επίσης ότι αν ταξιδεύαμε περισσότερο, ο κόσμος θα είχε λιγότερη ομοφοβία, ρατσισμό, ξενοφοβία κ.λπ. Θα είχαμε ανοιχτό μυαλό σε αυτό που θεωρούμε διαφορετικό και φυσικά θα είχαμε καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας.

Τι θα έκανες αν τα χρήματα δεν ήταν πρόβλημα;

ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Γι' αυτό σχεδίασα τη μέθοδο el Griego , 7 τομείς όπου σε συνοδεύω εξατομικευμένα στην εκπαίδευσή σου, που θα σου δώσουν τα εργαλεία για να επιτύχεις την οικονομική σου ελευθερία μέσω επενδύσεων:

1. Η δύναμη της
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ σου

Τα συναισθήματα μπορούν να σε οδηγήσουν σε κακές αποφάσεις. Η συναισθηματική και ψυχική ισορροπία είναι απαραίτητη για να πάρεις ορθές αποφάσεις.

2. Η δύναμη της ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του χρήματος είναι πρωταρχικής σημασίας, ώστε να μπορείς να επωφεληθείς. Η γνώση Μακροοικονομίας , θα σου επιτρέψει να προβλέψεις τους κινδύνους και να αποφασίσεις εγκαίρως πριν από τους υπόλοιπους.

3. Πράσινες πηγές ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Η παραπληροφόρηση είναι μεγάλο πρόβλημα και υπάρχει παντού. Το να γνωρίζεις πώς να προσδιορίζεις τις καλύτερες διαθέσιμες πληροφορίες θα είναι η καλύτερη δύναμή σου.

4. Ανάγνωση ΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κατανοώντας πώς διαβάζονται, θα μπορείς να γνωρίζεις πότε να επενδύσεις και πότε όχι, να είσαι επικριτικός με τις πληροφορίες, ελαχιστοποιώντας πιθανά σφάλματα.

5. Πού σε συμφέρει να ανοίξεις ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

Δεν είναι όλα για όλους. Θα μάθεις για τα ψιλά (και μη) γράμματα των καλύτερων διαθέσιμων εφαρμογών σύμφωνα με τις ανάγκες σου

6. ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ πραγματικά

ΔΕΝ πρόκειται για τζόγο . Εδώ θα αναπτύξεις στρατηγικές δεξιότητες για να προσδιορίσεις τις στιγμές ευκαιριών σου.

7. Ζώντας ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ είναι μια πραγματτικότητα

Εκτός από το να καταφάρεις τα χρήματα σου να δουλεύουν για σένα, θα σου δωσω τα εργαλεία για να σκέφτεσαι "outside of the box" και να μπορείς να ζεις ταξιδεύοντας. Έκανα το “le tour de la France” με αυτοκίνητο διανύοντας 4.850 χλμ. σε 22 ημέρες, επισκεπτόμενοι 18 πόλεις σε τρεις χώρες, με λιγότερα από 200€! Συνολικά...

Αυτό ΔΕΝ είναι για σένα αν:

✘ Αναζητάς κάποιον να επενδύσει για εσένα. Οι πράξεις θα έρθουν από εσένα τον ίδιο, εγώ θα σε συνοδεύω μόνο.

✘ Πιστεύεις ότι μετοχές, χρηματιστήριο και κρυπτονομίσματα είναι μια απάτη.

✘ Δεν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την κατάσταση της ζωής τους.

✘ Αναζητάς φοροτεχνικό για φοροδιαφυγή.

✘ Αναζητάς έναν επαγγελματία σύμβουλο επενδύσεων της επιχείρησης ή της εταιρείας σου. Η μέθοδός μου επικεντρώνεται στα προσωπικά οικονομικά. ✘ Εάν είσαι ομοφοβικός, ρατσιστής, ενάντια στα ίσα δικαιώματα των LGBTIQ, το πρόγραμμά δεν είναι για σένα.

Αυτό είναι για σένα αν:

✔︎ Θέλεις να μάθεις τα περί επένδυσης.

✔︎ Είσαι αποφασισμένος να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

✔︎ Θέλεις να κάνεις τις αποταμιεύσεις σου παραγωγικές.

✔︎ Θέλεις να αλλάξεις δουλειά.

✔︎ Θέλεις να δημιουργήσεις εισόδημα ενώ ταξιδεύεις.

✔︎ Γνωρίζεις ότι υπάρχει καλύτερο μέρος από την τράπεζα για τα χρήματά σου.

✔︎ Έχεις ανάγκη να μάθεις από τα λάθη σου για να βελτιώσεις τις στρατηγικές και τα οικονομικά σου αποτελέσματα.

✔︎ Είσαι LGBTIQ ή υποστηρίζεις πλήρως τη κοινότητά μας.

Μερικές από τις μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες επενδύσεις μου...

Αύξησα +240% του χαρτοφυλακίου μου το 2021 χάρη στα...

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Χρειάζομαι να βεβαιωθώ ότι μπορώ να σε βοηθήσω.

Είμαι ειλικρινής τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή. Ο σκοπός μου είναι να σε βοηθήσω να επιτύχεις την οικονομική σου ελευθερία και να είσαι περισσότερο από ποτέ ο εαυτός σου. Είναι ζωτικής σημασίας να δεσμευτείς να αποκτήσεις την οικονομική σου ελευθερία και να απολαύσεις τα οφέλη της.

Για 11 εβδομάδες, θα σε βλέπω 1 ώρα κάθε εβδομάδα και θα σου δίνω επιπλέον υλικό.
Φυλάω επίσης χρόνο για να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να σου προκύψουν.

Δουλεύω μόνο με έξι άτομα τη φορά, με εξατομικευμένο τρόπο. Φροντίζω να διασφαλίσω ότι θα εκμεταλευτείς πλήρως τον χρόνο που αφιερώνουμε , γι' αυτό γνωριζόμαστε μέσω κλήσης πριν σε συμπεριλάβω στο πρόγραμμα.

Έχε στο νου σου ότι αυτό δεν είναι έξοδο, αλλά επένδυση σε εσένα.
Αν αλλάξεις γνώμη τις πρώτες 15 ημέρες, σου επιστρέφω τα χρήματά.

Εάν είσαι έτοιμος να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση,
συμπλήρωσε τη φόρμα που θα εμφανιστεί όταν κάνεις κλικ στο κουμπί και θα γνωριστούμε σύντομα.

Είσαι έτοιμ@ να επεκτείνεις την οικονομική σου ευφυΐα;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΚΑΝΩ;

1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρείς ακριβώς στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για να αξιολογήσω την κατάστασή σου και να δω εάν μπορούμε να συνεργαστούμε.

2. ΑΝΑΛΥΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

Με βάση τις πληροφορίες σου, θα αναλύσω πώς μπορώ να συνεισφέρω στο στόχο σου και θα δω αν είμαστε οι κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον και αν μπορώ ή όχι να σε βοηθήσω να επιτύχεις οικονομική ελευθερία.

3. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ
ΚΛΗΣΗ

Μετά από αυτό θα επικοινωνήσω μαζί σου
το συντομότερο δυνατό και θα σου πω ειλικρινά εάν είσαι κατάλληλος να συνεργαστείς μαζί μου.

Έχεις απορίες;

Δράττομαι της ευκαιρίας να σου απαντήσω σε αυτές που λαμβάνω πιο συχνά.

Εγγύηση:

faq-1-1-currency-exchange.png

Εγγύηση

Εάν μετά από δεκαπέντε ημέρες επιθυμείς να υπαναχωρήσεις, μπορείς να το κάνεις χωρίς κόστος.
Η μόνη εγγύηση ότι αυτό θα λειτουργήσει για εσένα είναι να αναλάβεις δράση, είναι μια επένδυση σε εσένα.

faq-1-2-deal.png

Μπορώ επίσης να μπω το πρόγραμμά σου αν δεν έχω τα χρήματα;

Επικοινώνησε μαζί μου και θα βρούμε τρόπο. Εδώ το πιο σημαντικό είναι ότι θέλεις, γιατί αν θέλεις, μπορείς.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος; 'el Griego';

faq-2-1-clock.png

Διάρκεια

Για 11 εβδομάδες, θα σε βλέπω 1 ώρα κάθε εβδομάδα. Θα διατηρώ επίσης χρόνο για να σε συνοδεύω.

faq-2-2-global-network.png

Πώς γίνεται η εκπαίδευση;

Μέσω Zoom ή Skype, συμπληρωμένο με πολύτιμα υλικά ώστε να έχεις τα απαραίτητα εργαλεία

faq-2-3-gold-ingots.png

Τί θα επιτύχω;

Οικονομική ευφυΐα για να φέρεις τα όνειρά σου στη γη, ανεξάρτητα που βρίσκεσαι, θα μπορούσες να ζήσεις ακόμη και ταξιδεύοντας.

Οφέλη:

bb-atom.png

Ποια είναι τα πρωταιρήματα;

Ανάπτυξη της κριτικής σου ικανότητας για να δημιουργήσεις περισσότερα χρήματα, να μετακινείσαι όταν το χρειάζεσαι, να διαφοροποιήσετε τα έσοδά σου, να έχεις αυτονομία στο χρόνο σου, να είσαι αυτοαπασχολούμενος. Αν ψάχνεις να μάθεις για τα προσωπικές επενδύσεις, να ξέρεις πού να πάρεις σωστές πληροφορίες, πώς να τις ερμηνεύσεις ώστε να λάβεις αποφάσεις που σε ωφελούν, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

faq-4-1-search.png

Ναι αλλά υπάρχει τόσο δωρεάν υλικό στο internet!

¿Cómo sabes si la información es de calidad? ¿Cuánto tiempo inviertes encontrándola? ¿Sientes que has creado el criterio para invertir? La idea es darte las herramientas para que tus errores no te cuesten dinero. Πώς ξέρεις εάν οι πληροφορίες είναι ποιοτικές; Πόσο χρόνο αφιερώνεις για να τις βρείς; Νιώθεις ότι έχεις δημιουργήσει τα κριτήρια για να επενδύσεις; Η ιδέα είναι να σου δώσω τα εργαλεία ώστε τα λάθη σου να ΜΗΝ σου κοστίσουν χρήματα.

faq-4-2-money-bags.png

Γιατί να σε εμπιστευτώ;

Σήμερα μπορώ να αναγνωρίσω τις ευκαιρίες μου.Τις μετοχές μου της AMC τις αγόρασα στα 3$ και τις πούλησα στα $15. Αγόρασα επίσης Etherium στα 1.400$ και το πούλησαστα 3.400 $… Θέλω να μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.

faq-4-3-global-economy.png

Πώς μπορώ να ξέρω αν η εκπαίδευση 'el Griego' είναι για εμένα;

Γνωριζόμαστε πριν δουμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε. Μόνο αν είναι στο χέρι μου να σε βοηθήσω, αυτή η εκπαίδευση θα είναι για σένα.

faq-4-4-globe.png

Δε σε πιστεύω σε αυτό που λες!

Στο λέω γιατί ζω από τις επενδύσεις. Την ημέρα που πίστεψα στον εαυτό μου και αποφάσισα να πετύχω την οικονομική μου ελευθερία, τα πράγματα γίναν διαφορετικά, σίγουρα δεν θα ήταν διαφορετικά κάνοντας το ίδιο πράγμα.

faq-4-5-presentation.png

Πώς με διαβεβαιώνεις ότι θα πετύχω αυτό που μου λες;

Έχεις την αφοσίωση μου για να πετύχεις τους στόχους σας. Αν εσύ ο ίδιος δεσμευτείς, σίγουρα θα σε δω στα ευχαριστήρια βίντεο στη σελίδα μου.

faq-4-6-chat.png

Και αν έχω αμφιβολίες, μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου;

Φυσικά! Βρίσκω χρόνο για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου και να εξελιχθώ μαζί σου. Στόχος μου είναι να σε συνοδεύσω στην πορεία σου προς την οικονομική ελευθερία.